Ull de tigre

Ull de tigre

Història:

Aquesta pedra ja era coneguda pels Romans. Els soldats la portaven en el moment de les batalles per protegir-se. A l´Edat Mitja, es portava com a collaret per protegir-se dels dimonis i dels sortilegis. L\’ull de tigre està compost de quars format de fibres de limonita. Aquests últims tenen un tall arrodonit que fa pensar en un ull. Es conegut el poder protector que té aquesta pedra.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:

Aporta la pau interior i ajuda a superar els períodes d\’estrès tenint una visió avançada de les coses. A més, és d\’una gran ajuda en les situacions desesperades que exigeixen la presa de decisions importants. Té una gran força i no hauria de ser portat més d\’una setmana. És una pedra que ha de ser portada en els moments en què realment es necessita. Afluixa la circulació d\’energia i es recomanat en estats de gran nerviosisme i de sobrefunció de les glàndules suprarenals.

La seva acció sobre els Txakras:

L\’ull de tigre pertany al Segon Txakra, el dels genitals o matriu, que actua sobre les accións autodeterminades. Qui no troba el seu equilibri no té prou força i li costa superar les situacions difícils. L\’ull de tigre concentra les energies en aquest àmbit i fa que actuem de manera raonada. En astrologia, l\’ull de tigre és associat al signe del Verge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *