Topazi

Topazi

Història:

És el crom el que dóna al topazi el seu color groc. Les pedres blaves contenen ferro i les pedres castanya, manganès. La refracció del topazi és molt alta, la qual cosa explica que sigui sovint utilitzada com a imitació del diamant. En totes les cultures, és la pedra de Júpiter.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:

El topazi és la pedra del desarrollament personal i de la saviesa. A Mèxic, per exemple, se l\’ha utilitzat per descobrir la veritat en casos jurídics. És la pedra que permet reconèixer la veritat en les tempestes del destí però també de tenir un esperit clar per llançar-se a noves coses. Gràcies a ella, s\’aprèn a reconèixer i a descobrir les seves pròpies riqueses. A llarg termini, permet recuperar l\’autoritat sobre la seva vida personal. Estimula el flux energètics en els meridians i reforça el sistema nerviós. Reforça també el metabolisme. És recomanat portar el topazi prop del cos per tal que pugui transmetre fàcilment les seves energies.

La seva acció sobre els Txakras:

El topazi pertany al Tercer Txakra, el del ventre, el cual representa el centre personal I per tant el centre del poder quan les energies circulen bé. És la pedra del foc personal que, tant en l\’aspecte físic com en l\’aspecte psíquic, juga un gran paper en totes les activitats de la vida. En astrologia, el topazi és associat al signe del Lleó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *