Sodalita

Sodalita

Història:

La sodalita la trobem rarament sota forma cristal•lina, generalment es troba sota forma granulosa. Aquesta pedra apareix amb diferents tons blaus, per això se la pot confondre amb el lapislàtzuli. És però més fosc que el lapislàtzuli i es diferencia també en el preu. La sodalita és coneguda des de fa aproximadament 200 anys.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:

L\’acció d\’aquesta pedra reforça a la personalitat. Dóna al que la porta el coneixement de si mateix ensenyant les virtuts i les feblesses. Lliura de sentiments de culpa i ajuda a dissoldre antics patrons de conducta. Impedeix subordinar-se als principis i a les regles dels demés quan aquests últims no corresponen a aquestes pròpies regles. Qui no sap expressar-se, li costa viure segons les seves pròpies regles. Aquesta pedra té una acció benèfica sobre la laringe i les cordes vocals i és una ajuda apreciable en el moment de les ronqueres o afonies de veu. El seu efecte refrescant fa baixar la tensió. És recomanat portar-lo a sobre un llarg període, millor si es porta com a collaret.

La seva acció sobre els Txakras:

La sodalita forma part del Cinquè Txakra, el del coll. El camp energètic d\’aquest Txakra juga un gran paper en la personalitat de la persona. Permet trobar les justes paraules per tal de ser ben comprès. En astrologia, aquesta pedra és associada al signe del Sagitari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *