Quars rosa

Quars rosa

Història:

Aquesta pedra d\’un rosa tendre està emparentada amb el cristall de roca. Rarament però, es troba sota la forma cristal•lina. Deu el seu color en el manganès i en el titani. Durant segles, era considerat com la pedra de la fertilitat i de la màgia amorosa.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:

Aquesta pedra del cor reforça la capacitat d\’identificació, el costat romàntic i el poder del cor. Ens torna sensible a les coses delicades de la vida i té una acció protectora en les penes sentimentals i les ferides emocionals. El seu color suau i harmoniós reforça el sentit de l\’estètica. És una pedra que té una oscil•lació dolça i suau i que és del tot apropiada per als nadons. També afavoreix la circulació en els teixits i la fertilitat, reforçant alhora el cor. Estimula els genitals i té un efecte positiu sobre els problemes sexuals.

La seva acció sobre els Txakras:

Aquesta pedra rosa pertany al Quart Txakra, el del cor. No només ajuda a la gent a obrir-se a les coses boniques de la vida sinó que també afavoreix la calor que ve del cor, la qual té una gran força. En astrologia, el quars rosa és associat al signe del Balança.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *