Quars fumat

Quars fumat

Història:

Són l\’alumini, el liti i les ones radioactives a les quals aquest quars obac és exposat sota terra que li donen el seu color. Als països alpins, ha estat sempre considerat com una pedra que protegeix de la injustícia.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:

Aquesta pedra ajuda a superar les penes i les càrregues. El fa ésser menys vulnerable a l\’estrès. Reforça la facultat de discerniment separant la raó i els sentiments per tenir una vista més real de les coses. També és apreciada per les seves facultats que té per rebutjar i disminuir la influència de irradiacions . Reforça el sistema nerviós, disminueix els dolors contracturals. Té igualment un efecte benèfic envers els mals d\’esquena. En els casos extrems, cal tenir a la mà dos trossos de quars fumat i aplicar-los sobre les regions afectades. De manera general, és recomanat portar-lo a sobre un llarg període.

La seva acció sobre els Txakras:

El quars fumat té un efecte de repòs, el qual guarda una relació amb la terra, el que ho fa pertànyer al Primer Txakra, el de l\’Arrel. Aquest Txakra no és només el més elemental, és també el que estabilitza l\’ésser humà. Si s\’és estable i arrelat, el camp energètic és tranquil, per tant ho és també el sistema nerviós. En astrologia, el quars fumat és associat al signe del Capricorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *