Pedra de Lluna

Pedra de Lluna

Història:

La pedra de lluna opalescent és un feldspat. La refracció típica que té, prové de l\’estructura de les làmines del seu interior. Pot ser blanca o tenir reflexos blaus lletosos. Se l\’associa a la lluna i a la deessa de la lluna. És una pedra que té una acció receptiva, és per aquest motiu que se la considera també com la pedra de la intuïció o la pedra del cor. Al Extrem Orient i a Europa, és utilitzada en l\’àmbit de l\’amor.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:

En vista de la seva acció estimulant sobre l\’epífisi, aquesta pedra augmenta la percepció de la llum. Aquesta incrementa la clarividència i regula els cicles hormonals sincronitzant-los en el cicle lunar. A més, atenua el somnambulisme i afavoreix els somnis. Aprofundeix els sentiments i impedeix les reaccions espontànies i irracionals. En generals, és una pedra que estimula la fecunditat, que apaivaga les dismenorrees i té una acció positiva sobre la menopausa. Se\’l pot portar en com a penjoll però també, en el moment de sessions de meditació, posant-lo sobre el front o el cor.

La seva acció sobre els Txakras:

La pedra de lluna forma part del Setè Txakra, el de la Corona, i facilita la resolució de bloqueigs a tot el cos energètic. És pel txakra de la Corona que absorbim l\’energia còsmica. A més, la subconsciència s\’adapta als cicles planetaris i estelar. En astrologia, la pedra de lluna és associada al signe del Cranc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *