Òpal

Òpal

Història:

L\’òpal és la primera pedra que va ser utilitzada en joieria. Això ha estat provat en el moment d´excavacions arqueològiques. La seva refracció opalescent és deguda a la presència d´aigua en les boles de sílice que apareixen en el moment de la seva formació. Si l´aigua es perd, l\’efecte opalescent disminueix. Per això, cal conservar l\’òpal en un lloc humit.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:

El seu interior virolat dóna ja una idea de les seves accions. Atenua la depressió i la malenconia, retornant les ganes de viure. Dóna la possibilitat d\’alegrar-se i de ser emocional. El gran optimisme que irradia també pot provocar accions boges. És una pedra de les belles arts ja que desperta el gust de la bellesa i de la poesia. L\’acció d\’aquesta pedra és molt positiva sobre la vida i la salut.

La seva acció sobre els Txakras:

Per la seva acció enversa a la terra, l\’òpal pertany al Premier Txakra, el de l\’Arrel. És el Txakra basic, elemental i la seva funció té una influència sobre tots els altres Txakras. En astrologia, l\’òpal és associat al signe del Lleó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *