Òpal de foc

Òpal de foc

Història:

Aquesta pedra dinàmica vermella es troba principalment a les regions volcàniques i va ser introduïda a Europa al començament del segle 19 per F. von Humboldt. És potser aquesta la raó per a la qual és també anomenada la pedra del descobriment. Se li atribueix la facultat d\’ajudar a superar les dificultats.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:

Aquesta pedra té una acció extremadament energètica i desperta el foc interior. Transmet un efecte dinàmic, impulsiu i entusiasta. Si es necessita ràpidament energia, cal portar l\’òpal de foc prop del cos. D\’un costat, reforça l\’alegria de viure i la sexualitat, d\’un altre costat pot desbloquejar emocions que des de molt de temps han quedat contingudes. No és una pedra per al pensament racional ja que té un poder emocional fort. La seva acció sobre la cos és un reflex de la seva acció mental i espiritual. Tanmateix incrementa les empentes d\’adrenalina i estimula els òrgans sexuals. Lluita contra les baixades d\’energia, física i moralment.

La seva acció sobre els Txakras:

L\’acció de l\’òpal de foc porta en primer lloc sobre el Segon Txakra, que correspon a l\’alegria de viure. Aquest Txakra regula les energies positives, la sexualitat i la creativitat en general. L\’òpal de foc ajuda a resoldre els bloqueigs. En astrologia, l\’òpal de foc és associat al signe del Sagitari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *