Obsidiana

Obsidiana

Història:

L\’obsidiana es forma en el moment del refredament ràpid de corrents de lava. Aquest refredament ràpid impedeix la formació d\’estructures cristal•lines, el que condueix a la formació de masses riques en aigua, en gas i en minerals. És el que dóna a l\’obsidiana el seu aspecte vidriós. Ja a l\’edat de pedra, els homes utilitzaven l\’obsidiana per fabricar eines i els asteques també ho apreciaven molt.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:

L\’obsidiana juga el paper d\’un mirall en el qual es poden veure els seus costats obacs per tal d\’integrar-los a la seva personalitat i formar així una unitat. Reforça la comprensió i la consciència i profunditza en el món dels sentiments. De manera general, afina la percepció; hom reconeix els enganys i els atacs sobre la ment, els quals són de pressa dissolts. En l\’aspecte físic, desfà les tensions i els bloqueigs. Cura els xocs sobre les cèl•lules, les quals han quedat lesionades degudes a ferides. Afavoreix la circulació sanguínia, provocant un rescalfament a les extremitats. En general és un bon mitjà per curar les ferides.

La seva acció sobre els Txakras:

L\’obsidiana està lligada al Premier Txakra, el de l\’Arrel, que és el responsable de la bona gestió de l\’energia a tot el cos. És el txakra que més lligat a la material està i el que té una influència sobre totes les funcions vitals. La renovació cel•lular i el recàrrec energètic passen pel txakra de l\’Arrel. En astrologia, l\’obsidiana és associada al signe del Balança.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *