Maragda

Maragda

Història:

Aquesta pedra preciosa de color verd forma part de la família dels beril•lis. Treu el seu nom del grec “smaragdus” que significa “pedra verda”. Es gràcies al seu color incomparable dintre del àmbit dels minerals, la maragda ha esdevingut com una denominació per una tonalitat.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:

La maragda és el símbol de la bellesa, de la riquesa intel•lectual i té una gran importància en la clarividència, la relació envers als demés i en el amor. Aporta alegria de viure, ganes de viure la vida. Ajuda a la gent a tenir relacions harmonioses i afavoreix la unitat de la parella. Gràcies a la seva condició oberta a la vida, ajuda a superar els cops que pot deparar el destí. La claredat intel•lectual que aporta, contribueix a tenir una bona visió general, el que condueix a nous coneixements i a tenir més ganes de viure, reforçant l´ànim i el valor. És la pedra del pensament, de la comprensió intuitive. També en l\’aspecte físic millora la visió. A més, ajuda al fetge en el seu treball de neteja, alleugereix les queixes reumàtiques i també reforça les defenses immunitàries.

La seva acció sobre els Txakras:

La maragda pertany al Quart Txakra, el del cor, ja que és una pedra de la relació harmoniosa. Quan el Txakra del cor és obert, es veu la vida amb el cor i els bloquejos espirituals es redueixen. En astrologia, la maragda és associada al signe del Balança.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *