Lapislàtzuli

Lapislàtzuli

Història:

Aquesta pedra blava era aparentment coneguda pels Egipcis encara que no es pot garantir que es tractés de lapislàtzuli. El seu nom ve del persa i significa “pedra blava”. És la pedra dels sobirans i està estretament vinculada a les divinitats. Es el resultat de la transformació de calcària en marbre i de ferro fet que fa que apareixin inclusions de pirita daurades.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:

La lapislàtzuli ajuda a fer-se un bon coneixedor de la seva pròpia vida ja que aporta sinceritat, saviesa interior i valor. La veritat personal puja a la consciència i els conflictes no són resolts per compromisos sinó de manera clara. És una pedra per a les persones tímides ja que ajuda a ser obert i a posar-se en contacte amb altres persones. A més, augmenta la fidelitat, tan la fidelitat de les seves pròpies opinions com també envers als éssers propers. Cuida els problemes de coll, sobretot si aquests últims són degut a paraules no dites. Estimula la tiroide i allarga el cicle menstrual.

La seva acció sobre els Txakras:

La seva acció principal sobre el coll fa que pertanyi al Cinquè Txakra, el del coll. És doncs preferible portar-lo en collaret. En el moment de meditació, es pot posar sobre el front, el qual ajuda molt als treballadors que necessiten estar molt concentrats. Reabsorbeix l\’energia acumulada en aquesta part i la refreda. En astrologia, aquesta pedra blava que és el lapislàtzuli és associada al signe del Verge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *