Kunzita

Kunzita

Història:

La kunzita, anant del rosa a la violeta, és una varietat de la espodumena. Es forma a partir de solucions de magma àcides i riques en liti. La espodumena és important en el camp farmacèutic ja que produeix liti. El seu nom prove de F. Kunz que la va descobrir a California.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:

La kunzita és la pedra de la dedicació. Redueix les tensions. Pot intesificar la entrega per realitzar una tasca la qual demana molt d´esforç I d´aquesta manera conseguir arribar al seu objectiu. Fa que la persona es torni oberta a la crítica constructiva i augmenta la facultat d\’ajudar sense oblidar-se d´un mateix. És una pedra que té una acció benèfica sobre els nervis, tant en l\’aspecte físic com psíquic. Atenua els dolors lumbars i les neuràlgies i també pot apaivagar les crisis d\’epilèpsia. Ajuda a trobar la seva agilitat psíquica i física disminuint els dolors d\’articulacions i les tensions musculars a nivell del cor.

La seva acció sobre els Txakras:

No és només el seu color ambrat que ho fa pertànyer al Quart Txakra, el del Cor. La seva facultat d\’obrir els cors també el classifica en el Txakra del Cor. Un cor tancat torna a la persona freda i inflexible enfront d\’altres i d\’ella mateixa. En astrologia, aquesta pedra és associada al signe dels Peixos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *