Jade

Jade

Història:

El jade és el terme genèric que designa les pedres com la jadeïta i la nefritis. El seu nom ve probablement dels conquistadors espanyols que el deien “piedra d\’ijada” (la pedra del flanc). Les cultures antigues coneixien el jade per a les seves virtuts renals. Fins i tot si pot tenir diferents colors, el jade de color verd és el més estès.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:

El jade té una efecte tranquil•litzador. És recomanada a les dones que desitgen un nen. Dóna a la vida un costat lúdic i afavoreix la pau interior. D\’un altre costat, estimula les activitats intel•lectuals accelerant la presa de decisions. El jade ajuda les funcions renals. A més, actua sobre el sistema nerviós i sobre les glàndules suprarenals, incrementa la vitalitat i el temps de reacció.

La seva acció sobre els Txakras:

El jade es relaciona directament amb el Quart Txakra, el del Cor, d\’una part gràcies a les seves oscil•lacions roses i verdes i d\’altra banda gràcies a les seves suaus i tranquil•litzants energies per a la ment. En astrologia, el Jade és associat al signe del Balança.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *