Hematites

Hematites

Història:

L\’hematites és un pedra que ja era coneguda pels Egipcis per a les seves virtuts sanguínies. Té certament l\’aparença d\’un metall brillant però quan se\’l posa en aigua, l´acoloreix en vermell sang. És aquesta propietat la que li ha donat el seu nom que provee del grec “Haimatites” derivat de “Haima” (sang). Ben sovint, és anomenat oligist però no cal confondre\’ls ja que aquest últim és l\’heliotropi.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:

L\’hematites té una bona acció sobre la sang ja que posseïx força ferro i afavoreix l\’hematopoesi gràcies al trànsit a l\’intestí prim i augmenta la concentració d´oxigen a la sang. És una ajuda apreciable en el moment de grans pèrdues sanguínies i en el moment del creixement. A més, els hemofílics coneixen la seva acció benèfica que evita la formació d\’hematomes. De manera general, l\’hematites és un de fortificant que s\’apaivaga i retorna vitalitat. No cal oblidar la seva acció purificant sobre l\’aura. En el moment de ferides, cal aplicar-lo a continuació sobre la pell i mantenir un contacte regular.

La seva acció sobre els Txakras:

L\’hematites és una pedra que forma part del Premier Txakra, el de l\’Arrel. Aquest Txakra regeix totes les fases de producció del cos com per exemple la formació òssia i l\’hematopoesi. Gràcies a la seva acció purificadora de l\’aura, l\’hematites té un influència sobre tots els Txakras. En astrologia, l\’hematites és associada al signe del Aries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *