Granat

Història:

En vista dels diferents tipus de pedres Granat, els mineralogistes conclouen que es tracta de diferents minerals. Tanmateix, tenen totes les mateixes bases químiques i físiques. Paral•lelament al seu color vermell que és el més conegut, aquesta pedra també pot ser verda, castanya, negra i fins i tot rosa o groga. El granat també és conegut com a “robí”.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:

Quan tot sembla que s´esfondra com un castell de cartes, el granat és la pedra que ofereix possibilitats. Reforça la força interior i ajuda a superar passatges difícils de la vida i a desfer-se de velles costums per tal de fer lloc a noves idees per posar-les en pràctica amb dinamisme sense esperar. No només, el que el porta rep l\’energia necessària sinó que també rep la força per trencar certs tabús i gosar fer coses noves. El granat té particularment una acció sobre la sang, activa el metabolisme i estabilitza la circulació sanguínia. Els bloqueigs poden ser resolts i les cicatrius curades més aviat, poc importa que es tracti de ferides internes o externes. Per tal que la seva acció es desenvolupi plenament, el granat ha de ser aplicat directament sobre la pell.

La seva acció sobre els Txakras:

L\’acció del granat se situa a nivell del Primer Txakra, el de l\’Arrel, és a dir el Txakra que administra la perseverança. Si les energies no poden circular perquè el Txakra de l´arrel està bloquejat, ens sentim sense arrel ni força. En astrologia, el granat és associat al signe del Aries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *