Fluorita

Fluorita

Història:

No fa tan temps que aquesta pedra es coneguda. Aquesta apareix sota diferents colors, el que posa difícil la seva classificació i els errors no són exclosos. Treu el seu nom del fluor i és una pedra que s\’esmicola fàcilment, lo qual fa que no sigui una pedra utilitzada en la fabricació de joies.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:

La fluorita és una pedra que ajuda a estructurar la seva vida i contribueix a pensar lliurement. La llibertat és el crédo de totes les seves accions ja que treballa a les portes de la subconsciència, ajuda a expressar amb harmonia les coses bloquejades. Ajuda doncs a desenredar les implicacions i a reordenar les coses. Ajuda a actuar sense pressió ja que aporta estabilitat emocional i consciència en si mateix. No només en l\’aspecte mental sinó també físic, ajuda a trobar el seu dinamisme. Atenua les rigideses de les articulacions, regenera les mucoses com per exemple les de les vies respiratòries. Incrementa les activitats cerebrals, I és molt útil posar-lo per exemple sobre el despatx per potenciar l\’aprenentatge.

La seva acció sobre els Txakras:

És relacionat no només amb el Cinquè Txakra, el del coll, sinó també amb el Setè Txakra, el de la Corona. Estructura, ordre però també expressió lliure del desig i de l\’acció són regits pel Cinquè Txakra. El reconeixement de relacions importants i les funcions cerebrals són regits pel Setè Txakra. En astrologia, aquesta pedra alhora forta i fràgil és associada al signe de l\’Escorpí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *