Diamant

Diamant

Història:
El nom del diamant ve del grec “adamas” que significa “indomable”. És el més dur dels minerals i la llegenda diu que ha estat trobat per primera vegada a l\’estoig mèdic d\’un xaman africà. És constituït de carboni pur i és d\’una claredat extraordinària, el seu indici de refracció és molt elevat.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:
Com la seva aparença, la seva acció energètica també és portada sobre la claredat. Contribueix a la claredat de l\’esperit i afavoreix la llibertat de pensament i d\’acció. Sense oblidar el fet que incita el que el porta a continuar sent-se fidel. Els estats depressius són disminuïts ja que ajuda a pensar i a veure les relacions entre les coses de manera clara. Afavoreix la guarició dels òrgans vinculades al pensament i contribueix a la depuració de tot el cos. O bé se\’l porta en joia, o bé és posat al front per a incrementar la reflexió. A més, augmenta el poder de totes les altres pedres.

La seva acció sobre els Txakras:
El diamant és lligat directament al Sisè Txakra, el del front, facilitant l\’aprehensió de relacions complexes veient-los amb un esperit clar i guiant l\’esperit cap a la seva llibertat d\’acció. De més, té el poder de desbloquejar tots els altres Txakras i també un se\’n pot servir per resoldre les energies estancades en l\’aura. En astrologia, el diamant és associat al signe del Lleó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *