Cristall de Roca

Cristall de Roca

Història:
El cristall de roca és un quars clar i transparent. Ja en l\’antiguitat, es considerava com una pedra medicinal i màgica. Els grecs creien fins i tot que el cristall de roca era gel. Era utilitzat com a pedra medicinal per combatre les malalties i com a pedra màgica per combatre els dimonis. Avui encara, s´utilitza en la fabricació de boles de cristall. Sabem que està compost de solucions de sílice pures.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:
De manera general, el cristall de roca té una acció d\’amplificació sobre totes les altres pedres i és l\’únic cristall a ser utilitzat. Té qualitats purificadores sobre el cos i l\’esperit. Aviva el pensament, el qual reforça la percepció. Ajuda a reforçar la seva opinió i a fer desaparèixer les barreres mentals. És la pedra dels curanderos i dels xamans que revitalitza i estimula el sistema nerviós. A més, ajuda a abaixar la febre, a apaivagar les inflamcions i posseeix qualitats analgèsiques.

La seva acció sobre els Txakras:
És una pedra extremadament clara de la qual les vibracions són pures, això és per què es troba en el Sisè Txakra, el del tercer ull o del front. La seva blancor i la seva transparència fan d\’ella un prisma que descompon la llum en tots els colors de l\’arc iris. Afavoreix la relació entre el món espiritual i el món terrestre i ajuda a separar restriccions materials. En astrologia, el cristall de roca és associat al signe de l\’Escorpí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *