Crisocol.la

Crisocol.la

Història:
És l\’erosió del coure per aigües de superfícies riques en sílice que donen a llum aquesta pedra bleu-vert. Els indígenes americans la coneixien ja com pedra medicinal podent calmar les emocions i reforçar les defenses immunitàries.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:
La seva forta acció ajuda a trobar l\’equilibri i s\’apaivaga les fortes emocions. Gràcies a ella, és més fàcil trobar-s\’hi en un món en canvi perpetu i de fer millor de cara als atzars de la vida. Aclareix els pensaments i les accions tot ajudant a trobar una distància sana respecte a les coses i a les situacions per tal de continuar els seus objectius personals i aquells en comú amb els altres. En l\’aspecte físic igualment, aquesta pedra té una acció equilibrant ja que purifica el fetge i el fortifica, la tensió arterial abaixa i la funció tiroidal és regulada. Actua positivament sobre els problemes digestius deguts a l\’estrès i posseeix virtuts espasmolítiques, sobretot en relació amb la dismenorrea.

La seva acció sobre els Txakras:
L\’acció de la crisocol.la afecta a nombrosos centres energètics, molt particularment el quart Txakra, el del cor. En primera lloc, ajuda a tenir un amor propi sa obrint-se cordialment al món. En els símptomes corporis, ha de ser aplicada directament o se la pot portar permanentment a la butxaca. En astrologia, aquesta pedra és associada al signe del Taure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *