Cornalina

Cornalina

Història:

Aquesta pedra és una varietat de la calcedònia i deu el seu color vermell – vermell morè al seu contingut de ferro. El seu nom ve del llatí “cornuts”, és a dir “banya”. Els Egipcis la feien servir com a regal posat-la en una tomba. Hildegard de Bingen també ha mencionat les seves propietats curatives.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:

La cornalina és una pedra que dóna fermesa. Ajuda a tenir valor per vencer la monotonia quotidiana, a plantar cara a les proves de la vida i a acabar el que s\’ha començat. És una pedra que ajuda a guardar una relació amb la realitat. A part, aquesta pedra té una acció positiva sobre l\’amistat ja que reforça l\’esperit d\’equip. Ajuda la digestió i millora la qualitat sanguínia. La cornalina és una pedra que escalfa que és apropiada per a tenir una bona circulació sanguínia dels òrgans interns i dels teixits. Enforteix les genives i també pot ser xuclat com un caramel.

La seva acció sobre els Txakras:

La cornalina està en relació directe amb el Primer Txakra, el de l\’Arrel, ja que és la pedra de la fermesa en l\’aspecte espiritual i energètic i afavoreix els processos de reconstrucció del cos, com l\’hematopoesi, la formació òssia i dents. En astrologia, la cornalina és associada al signe del Verge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *