Corall

Corall

Història:

El corall es forma a partir de les dejeccions calcàries de petits pòlips marins. No és doncs un mineral sinó un ésser viu. Se\’n troba en nombrosos mars del món i és el corall vermell el més cobejat en joieria. A l\’Egipte antic, es feia servir el corall per protegir-se i també era utilitzat en els actes de màgia de l\’amor.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:

El corall accentua el desig d\’harmonia i de complicitat, el que fa d\’ell un objecte molt cobejat en el àmbit de l´amor. Ajuda a mantenir el cap fred i fa desaparèixer les pors i el nerviosisme. El corall té accions molt positives per a les dones. Apaivaga els dolors deguts a la dismenorrea, protegeix el nen abans de néixer, facilita el part i ajuda els nens en la fase on els hi surten les dents. El corall també és aconsellat a les dones en la menopausa. Gràcies a la seva forta posseïdora de calci, té una acció positiva en els casos d\’osteoporosi. A més, regula la tensió sanguínia, augmenta l\’hematopoesi i prevé les infeccions.

La seva acció sobre els Txakras:

El corall forma part del Primer Txakra, el de l\’Arrel. Aquest txakra es veu reforçat i regulat pel corall, el qual comporta que es tingui un estil de vida més tranquil i equilibrat. El Txakra de l\’Arrel juga un paper preponderant en la formació òssia i l\’hematopoesi. En astrologia, el corall és associat al signe del Capricorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *