Citrin

Citrin

Història:
Aquesta pedra generalment groc clar pertany al grup dels quarsos. Obté el seu color gràcies a la presència de molt febles quantitats de ferro que són emmagatzemades en diverses capes. És només al segle 16 que ha estat classificada entre els quarsos. Abans, s\’utilitzava el seu nom per designar diferents pedres com el beril•li o el zircó.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit :
És una pedra dinàmica que dóna inspiració, alegria de viure i el desig de canvi. Gràcies a ella, s\’és obert a la vida ja que ajuda a superar els estats depressius i contribueix a enfrontar la vida de forma valiente y constructiva. Fa brillar el sol en la vida. En l\’aspecte físic, la seva acció depuradora ajuda a eliminar per exemple els substàncies pesades o els excedents dels medicaments ja que augmenta l\’activitat del fetge. També disminueix els problemes dermatològics. Se\’l pot utilitzar sota totes les formes però és més eficaç com elixir.

La seva acció sobre els Txakras:
És una pedra que estimula el foc de la vida tan en el ambit físic com en el psíquic. És per això que és atribuïda al Tercer Txakra, el del plexe solar. En l\’aspecte físic, té una acció depuradora, el qual es troba també en l\’àmbit espiritual. El que es troba en bona salut en el seus trenta enfronta positivament la vida. En astrologia, és associada al signe del Aries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *