Calcedònia

Calcedònia

Història:
Aquest quars prové de les solucions de sílice que travessen les capes rocoses espessint-se a les cavitats per acabar cristal•litzant-se. Els cristalls fins tenen tal indici de refracció que l\’efecte Tyndall es produeix. Només el blau de la llum es reflecteix, el vermell es reabsorbeix. Des de l\’Antiguitat, aquesta pedra era coneguda per a aquestes virtuts a disminuir els dolors deguts als canvis climàtics.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:
La Calcedònia és una pedra lleugera. Transmet despreocupació i ajuda a veure les coses més positivament. Afavoreix el contacte envers als altres facilitant l\’escolta i ajudant a expressar-se bé. Obre a una comprensió millor del nou i de la creativitat i a posar-los en pràctica. És per això que se\’l diu també la pedra de la diplomàcia. Té una acció benèfica en les malalties de les vies respiratòries i afavoreix la regeneració de les mucoses. Baixa les altes temperatures i disminueix els dolors deguts als canvis climàtics. Per a les mares que alleten, és aconsellada per afavorir la producció de llet.

La seva acció sobre els Txakras:
L\’acció principal de la calcedònia es situa en el Cinquè Txakra, el del coll, és a dir sobre la comunicació en general i la facultat d\’expressar-se en particular. Físicament parlant, es troba a nivell de la tiroide que és regulada pel Txakra del coll. En astrologia, la calcedònia és associada al signe dels Bessons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *