Aventurina

Aventurina
Història:
L\’aventurina forma part de la família dels quarsos. És un quars bast i de color verd que deu la seva aparença espurnejant a la mica de crom de la qual és cobert. El seu nom actual es remunta al segle 17 i ve de l\’italià “té ventura”, és a dir “aventura”.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:
Gràcies a la seva acció relaxant sobre l\’esperit, afavoreix la tolerància i el fet d´acceptar les opinions desconegudes. Apaivaga les emocions tals com la còlera i ens torna més pacients. Paral•lelament, desenvolupa la individualitat, l\’abundància d\’idees i la facultat d\’entusiasme. En l\’aspecte físic, estimula la digestió dels greixos i abaixa la taxa de colesterol. Prevé l\’arteriosclerosi i per tant els infarts del miocardi. De manera general, ajuda a la regeneració dels teixits cardíacs i té efectes analgèsics i antiinflamatoris tot reforçant els teixits conjuntivitis. Per aquestes finalitats, cal portar-lo molt de temps en penjoll o en braçalet. En els casos aguts, pot directament ser posat sobre la part concernida.

La seva acció sobre els Txakras:
La seva acció sobre els Txakras :
El seu camp d\’acció físic i espiritual col•loca l\’aventurina en el Quart Txakra, el del cor. Harmonitza el cor espiritual i facilita la vida en comú. En vista de les seves qualitats psíquiques, és una pedra que pot ser utilitzada com a joia o per a la medialitat. En astrologia, l´aguamarina està associada al signe Balança.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *