Ametista

Ametista
Història:
Són els rastres de diòxid de manganès que donen a l\’ametista el seu color i tenen dues atomicitats. Es forma a les roques volcàniques en les quals bombolles de gas han format cavitats de diferents grandàries. Se la pot de vegades trobar en falles o en roques magmàtiques. El seu nom ve del grec “a-methystos”, el que significa “no ebri”. Al llarg de l´Edad Mitja, l\’ametista no ha perdut res del seu valor. Hildegarde de Bingen ha testimoniat les seves virtuts terapèutiques.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:
Aquesta varietat de quars de color violeta reforça la presència mental i el sentit de les realitats. L\’ametista té el poder d\’alliberar antigues restriccions i és d\’una ajuda precisa en el tractament de dependències. Els àrabs ja li reconeixien virtuts per a un son sense malson. Tanmateix, cal saber que el somni ha de ser estimulat fortament per tal d\’aclarir el que no ha estat treballat. Si s\’hi arriba, es gaudeix d\’un son tranquil i reparador. En l\’aspecte físic, ajuda a combatre els mals de cap, les inflamacions i les contusions. Una gran geoda d\’ametista pot ella sola, millorar el clima d\’una habitació sencera.

La seva acció sobre els Txakras:

És no només a causa del seu color sinó també a causa de la seva acció que l\’ametista forma part del Sisè Txakra, el del tercer ull. Relaciona els centres superior i inferior d\’un ésser i ajuda aquest últim a trobar la saviesa. Molt particularment les geodes i les puntes d\’ametista són utilitzades en meditació. En astrologia, l\’ametista és associada al signe dels Peixos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *