Ambre daurat

Ambre daurat

Història:
Aquesta pedra daurada és una resina que al llarg de millions d´anys s´ha anat transforman en fòssil. És la pedra preciosa més antiga de la humanitat i és utilitzada com a pedra medicinal des de fa més de 7000 anys. Abans, es creia que l\’ambre daurat era viu ja que, contràriament a les altres pedres, és calent al tocar-lo. Fregant-lo en llana o seda, s\’electritza, I això li ha valgut el nom d\’Electró que els grecs li van posar.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit :

L\’ambre daurat porta la calor del sol i afavoreix la serenitat, la felicitat i la despreocupació. És interessant saber que contribueix al dolçor i a la manca de fermesa quan és guarnit amb consciència. No és una pedra moderna sinó més aviat tradicional. Moltes mares de famílies coneixen la seva acció positiva sobre els nens en les seves dents donant-los l\’ambre daurada a masticar o fent un collaret que pengen al coll dels seus nens. L\’acció és reforçada si la mare ha portat la cadena prèviament. El seu camp d\’acció àmplia va dels mals d\’estómac passant pels dolors renals per estendre\’s als problemes dermatològics. Cal tanmateix portar-lo relativament molt de temps.

La seva acció sobre els Txakras:
En vista del seu camp d\’acció, és clar que l\’ambre daurat forma part del Segon Txakra, el dels genitals o matriu. Té una acció benèfica la cual retorna l\’equilibri. Aquest Txakra és el de la voluntat i dels sentiments. L\’Ayurveda localitza també l\’Agni, l\’element foc, a la regió del ventre. En astrologia, l\’ambre daurat és associat al signe del Lleó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *