Aiguamarina

Aiguamarina

Història:
Aquesta pedra ja era coneguda pels Egipcis ja que se n\’ha trobat en antigues mòmies. És ja al Renaixement que va rebre el seu nom actual. En efecte, és gràcies al seu blau verd transparent, semblant al color del mar, que ha estat batejada com a aiguamarina, que en llatí significa “aigua de mar”. Abans, se l\’atribuïa ja a les deesses del mar. És una pedra de la família dels beril•lis que té el seu color blau degut als rastres de ferro.

La seva acció sobre el cos i l\’esperit:
L\’aiguamarina és una pedra molt tendra sovint utilitzada per a les seves propietats calmants en el moment de forts canvis emocionals. Dóna una calma serena, sigui directament o sigui sota la forma de essència al seu propietari. És una pedra que amplia l\’horitzó espiritual i que afavoreix la mediació i la clarividència. Reforça la sinceritat i la resistència i aclareix els pensaments confusos. Té una influència sobre les hormones, reforça el sentit visual i equilibra els desordres del sistema immunitari. És per això, que és recomanat en els casos d\’al•lèrgia tals com la rinitis al•lèrgica o les malalties autoimmunitàries.
La seva acció sobre els Txakras:
Aquesta pedra marina té una influència positiva sobre tota l´aura (els camps energètics). Té tanmateix una forta relació amb el Cinquè (el del coll) com en el Sisè Txakra (tercer ull). Posant -lo sobre el Cinquè Txakra, ajuda a expressar-se clarament i a tenir confiança en si mateix. Utilitzat-lo en el Sisè Txakra, afavoreix la claredat de l\’esperit i la medialitat. En astrologia, l\’aiguamarina està associada al signe del Verge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *